Canapea Kring Sylvie Vive cu 3 locuri, 2 reclinere si 3 trepte de confort, turcoaz, 193 x 100 x 101 cm | Review si Recomandari

0
(0)

Kring Sylvie Vive este un model de canapea extensibila interesanta si confortabila, usor de integrat in orice decor care ar putea fi o varianta potrivita si pentru nevoile voastre. Insa, mai intai va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla cateva informatii tehnice utile.

Canapeaua Kring Sylvie Vive este prevazuta la nivelul sezutului cu un cadru din lemn masiv de pin, iar la nivelul bratelor din PAL, placaj si MDF.  Sezutul este realizat din spuma poliuretanica si arcuri, spatarul din spuma poliuretanica, iar bratele din spuma poliuretanica, vata poliesterica si carton.

Sezutul poate fi extins astfel incat utilizatorul sa se poata relaxa cat mai bine. Este o canapea confortabila, usor de manevrat, sistemul de extindere nefiind unul dificil.

Pentru ca vine in stare demontata, in interior, veti gasi toate indicatiile necesare pentru a o asambla. Este posibil sa mai aveti nevoie de o surubelnita si un ciocan, in plus.

Pentru intretinerea produsului ar fi bine sa o stergeti cu o carpa uscata periodic de praf. Evitati sa o amplasati direct in lumina soarelui si feriti canapeaua de umezeala si alti agenti atmosferici. De asemenea, nu trebuie depozitata la temperaturi  mai mici de 0 grade Celsius.

Curatarea canapelei se va realiza cu detergenti specaili ce nu contin clor. Dimensiunile acesteia sunt de 101 cm lungime si 139 cm latime si pot incapea pe ea trei persoane.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Kring Sylvie Vive este un model confortabil, care arata bine si care se intretine usor. In urmare review-urilor oferite de cumparatori, aceasta s-a dovedit ca se comporta neasteptat de bine in timp, atat tapiteria, cat si sistemul de extindere. Ba chiar unii dintre cumparatori au spus ca au extins-o in fiecare zi si chiar si asa, sistemul nu are nicio problema. In ansamblu, poate fi o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Sylvie Vive

9.5

Aspect

9.5/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Confort

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Sistem de extindere rezistent
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu