Canapea extensibila Urban Living Bedora 136x80x40 cm | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Urban Living Bedora este un model de saltea extensibila conforabila si foarte practica, pe care o puteti integra in orice decor si cu ajutorul careia economisiti spatiu. In plus, o puteti gasi in mai multe nuante, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Canapeaua extensibila Urban Living Bedora este o varianta foarte confortabila atat restransa, cat si extinsa. Economiseste spatiu, se poate incadrat si in spatii mai restnrase, iar unul dintre cele mai importante avantaje ale acesteia se refera la husa pe car eo puteti detasa si care este realizata dintr-un material foarte rezistent.

Interiorula cesteia este prevazut cu spuma poliuretanica de mare densitate ce formeaza o baza stabila si durabila. Confortul este asigurat de spuma Green Form HD. Transformata in pat masoara 136  cm latime, 190 cm lungime si 20 cm inaltime, iar in varianta restransa 80 cm latime, 136 cm lungime si 70 cm inaltime.

Dupa ce primiti canapeaua, desfaceti-o cu grija fara a folosi obiecte taioase ce ar putea deteriora si tesatura ei. Dupa ce o derulati, lasati-o 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala. De asemenea, se recomanda sa o folositi exclusiv in spatii inchide, intr-un climat normal de umiditate si temperatura.

Totodata, aceasta poate fi gasita in mai multe variante de culori si anume:

Canapea extensibila Urban Living Bedora Maro

Canapea extensibila Urban Living Bedora maro

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila Urban Living Bedora Turcoaz

Canapea extensibila Urban Living Bedora turcoaz

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila Urban Living Bedora Mov

Canapea extensibila Urban Living Bedora mov

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila Urban Living Bedora Gri

Canapea extensibila Urban Living Bedora gri

Verifica disponibilitatea!

Asadar, Urban Living Bedora este un model de saltea extensibila ieftina, dar confortabila, usor de integrat si in spatii restranse, putand constitui o alternativa ce merita luata in considerare. Cumparatorii au declarat ca, dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata fiindca este foarte confortabila, estetica si se desface extrem de usor. O considera perfecta pentru musafiri si nu numai, se odihnesc bine pe ea, ceea ce este cel mai important. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Urban Living Bedora

9.6

Aspect

9.5/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.8/10

Confort

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Usor de extins
  • Husa detasabila
  • Disponibila in mai multe nuante

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu