Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Doriti sa amenajati un spatiu mai mic intr-un stil modern si cautati o canapea care sa se integreze perfect in decor? Kring Isabel ar putea fi o varianta potrivita nevoilor voastre, ce vine la pachet cu un design modern, dar si dimensiuni reduse.

Canapeaua Kring Isabel imbina excelent elementele clasice cu cele moderne si minimaliste punand accent pe eleganta, dar si pe confort. Desi este o canapea destu de mica, se poate extinde, iar la nevoie, va puteti odihni bine pe ea. Structura interna prezinta rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este de buna calitate, sporeste confortul si oera o buna rezistenta. Accesoriile din metal, arcurile si bride metalice imbunatatesc nivelul de confort si oferta o postura buna.

In varianta extinsa masoara 192 x 71 x 35 cm, iar in varianta restransa 143 x 90 x 71 cm. Suprafata de dormit masoara 71 cm latime si 192 cm lungime. Tapiteria canapelei este realizata din stofa si este disponibila in mai multe culori:

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Galben

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Galben

Verifica disponibilitatea!

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Gri

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Gri

Verifica disponibilitatea!

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Albastru deschis

Canapea Kring Isabel, 143x90x71 cm, Albastru deschis

Verifica disponibilitatea!

Asadar, canapeaua Kring Isabel este o varianta potrivita pentru spatii mici, dar decorate in stil modern, precum si pentru cei care nu sunt dispusi sa faca o investitie foarte mare. Cumparatorii sunt multumiti de produsul achizitionat si sustin ca merita, iar pentru pretul platit chiar au fost impresionati de calitate. Arata bine, husa se poate desata si spala in masina de rufe, un aspect important de mentionat, iar canapeaua este confortabila si relaxanta folosita si pe post de pat. De asemenea, si montarea ei a fost foarte facila, neaparat probleme. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Kring Isabel

9.6

Aspect

9.5/10

Calitate

9.5/10

Intretinere

9.8/10

Confort

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de extins
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu