Canapea Kring Ecuador, 202x99x84 | Review

0
(0)

Esti in cautarea unei canapele ieftine si confortabile, care sa nu ocupe mult spatiu si care sa se integreze cu usurinta in orice decor? O varianta interesanta ar putea fi canapeaua Kring Ecuador despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Canapeaua Kring Ecuador este o varainta excelenta ce il poate oferi mai mult confort in timp ce citesti o carte buna, vizionezi serialul preferat sau vorbesti la telefon. Se distinge prin design-ul simplu, clasic, ce poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Poate fi extinsa beneficiind de sistem de extensie Doppelliege astfel incat sa va puteti odihni pe ea. Suprafata de dormit masoara 150 cm latime si 195 cm lungime.

Canapea Kring Ecuador, 202x99x84 review

Totodata, canapeaua este incaptoare, pune la dispozitie trei locuri si este prevazuta cu tapiterie din stofa. Vine la pachet si cu doua perne decorative. iar la nivelul spatarului beneficiaza de trei perne care imbunatatesc nivelul de confort.

Dimensiunile canapelei sunt de 202 cm lungime si 99 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, canapeaua Kring Ecuador este o varianta buna, usor de asamblat si confortabila, care se bucura de feedback-uri favorabile si din partea clientilor actuali. Acestia au declarat ca este foarte robusta, comodaarata bine, iar montajul a fost extrem de simplu. Sezutul este ferm, dar nu creeaza disconfort, ba chiar se odihnesc foarte bine pe suprafata ei. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Ecuador

9.4

Aspect

9.2/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Robusta
  • Spatioasa
  • Usor de asamblat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu