Canapea Kring Sara, 235x90x80 cm, suprafata dormit 190×130 cm, culoare maro | Review detaliat

0
(0)

Canapeaua Kring Sara este un model potrivit si pentru spatii mai mici care se poate integra cu usurinta in orice decor. Este o solutie practica si destul de confortabila.

Kring Sara este un model de canapea ce poate fi extinspe sistem de extindere pe role, putand fi folosita si pe post de pat. Suprafata de dormit masoara 130 cm latime si 190 cm lungime.

Canapea Kring Sara review

In varianta restransa, prezinta un sezut realizat din spuma poliuretanica, iar la nivelul spatarului pentru un plus de confort, dispune de trei perne ornamentale foarte confortabile. Aceasta pune la dispozitie trei locuri.

De asemenea, in partea de jos beneficiaza de o lada de depozitare foarte utila unde puteti pune lenejerie, pilota, perne si asa mai departe.

Canapeaua Kring Sara masoara 235 cm lungime si 90 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Sara poate fi o optiune rezonabila chiar si pentru cei cu un buget mai restrans ce se integreaza cu usurinta in orice decor, este destul de confortabila si usor de intretinut. Cumparatorii sustin ca a fost o alegere potrivita pentru nevoile sale, canapeaua fiind usor de asamblat, solida,  iar aspectul este unul placut. In plus, dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Sara

9.1

Aspect

9.2/10

Calitate

9.0/10

Intretinere

9.4/10

Confort

8.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de extins
  • Sezut confortabil
  • Usor de intretinut
  • Montaj facil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu