Canapea extensibila CD Sofa Thalia, 228x90x88 cm, brate drepte | Review si Recomandari

CD Sofa Thalia este o canapea extensibila robsuta si eleganta, ideala si pentru spatii mai mici ce poate constitui o alternativa accesibila si din perspectiva pretului. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Canapeaua extensibila CD Sofa Thalia este prevazuta cu structura realizata din MDF, lemn de fag si de brad si sezut din pachet de arcuri ambalate individual impreuna cu poliuretan cu densitatea de 28 kg/mc. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mic spre mediu, oferind proprietati ortopedice. Tapiteria este realizaa din material textil.

Totodata, aceasta beneficiaza de sistem de extensie cu balama resort tip lift, transformandu-se usor in pat. Suprafata de dormit masoara 150 cm latime si 200 cm lungime, fiind ideala pentru doua persoane. In plus, in partea de jos, beneficiaza si de spatiu de depozitare pentru a putea aseza lenjerie, perne si asa mai departe.

CD Sofa Thalia review

Este un produs fabricat in Romania ce vine la pachet si cu doua perne pentru spatar si doua perne tip cotiera. Dimensiunile canapelei sunt de 228 cm lungime, 90 cm adancime si 88 cm inaltime.

In plus, este disponibila in urmatoarele variante de culori:

Canapea extensibila CD Sofa Thalia, 228x90x88 cm, brate drepte, culoare Maro

Canapea extensibila CD Sofa Thalia, 228x90x88 cm, brate drepte, culoare Maro

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila CD Sofa Thalia, 228x90x88 cm, brate drepte, culoare Mov

Canapea extensibila CD Sofa Thalia, 228x90x88 cm, brate drepte, culoare Mov

Verifica disponibilitatea!

Prin urmare, canapeaua CD Sofa Thalia poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, care arata foarte bine si este confortaibla. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca a fost o alegere inspirata pentr nevoile sale, produsul in discutie oferind confortul de care aveau nevoie, iar canapeaua este foarte robusta, usor de montat si eleganta. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: CD Sofa Thalia

9.5

Aspect

9.4/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Confort

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Robusta si confortabila
  • Design placut
  • Lada de depozitare
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu