Canapea Kring Patchwork, 180x87x80, functie pat 180x40x110 | Review si Pareri utile

0
(0)

Kring Patchwork este o canapea extensibila multicolora care va fi o pata de culoare in living reflectand o personalitate originala si energica. Imbina elementele clasice si cele moderne intr-un mod armonios, rezultatul fiind usor de asortat si de potrivit cu restul pieselor de mobilier.

Canapeaua Kring Patchwork  este prevazuta cu o structura realizata din rame de lemn uscat din foioase controlate de umiditate, iar spuma poliuretanica ofera un bun confort. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice ajuta la obtinerea unei posturi bune si relaxante atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit.

In varianta de canapea stransa masoara 86 cm latime si 190 cm lungime, punand la dispzoitie trei locuri. Totodata, poate sustine o greutate de pana la 375 kg.

In varianta extinsa, suprafata de dormit masoara 190 cm lungime si 108 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Patchwork este un model de canapea extensibila care se incadreaza excelent si in spatii mai mici, oferind un design placut si modern. Cumparatorii sustin ca se incadreaza excelent in decor, este usor de intretinut, confortabila si foarte practica. Pentru ceea ce aveau nevoie, considera ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kring Patchwork

9.4

Aspect

9.4/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Usor de extins
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu