Canapea extensibila Nefmob Amias 230x70x90 cm , culoare Gri | Review si Pareri utile

0
(0)

Nefmob Amias este o canapea extensibila accesibila ca pret prevazuta cu un design clasic, usor de integrat in orice decor. Este un produs fabricat in Romania despre care vom discuta pe larg in continuare.

Canapeaua extensibila Nefmob Amias este prevazut cu structura din PAL brut, lemn brad si PFL, sezutul fiind realizat din poliuretan 21 kg/mc3 avand o elasticitate de 40%. Ofera un nivel de fermitate mediu, suprafata sa fiind una ortopedica.

Sistmel de extindere este usor de utilizat, canapeaua transformandu-se foarte rapid in pat. Suprafata de dormit masoara 140 cm latime si 190 cm lungime. In partea de jos, beneficiaza si de spatiu de depozitare unde puteti aseza lenjeria, pernele si asa mai departe.

In varianta restransa, canapeaua ofera trei locuri si masoara 230 cm lungime si 70 cm latime. Se poate integra cu usurinta si in spatii mai mici, fiind o solutie practica. Prezinta doua manere si trei perne decorative care sporesc, totodata, si nivelul de confort.

Verifica oferta actuala!

Asadar, canapeaua extensibila Nefmob Amias este un model simplu si accesibil ca pret ce poate constitui o alternativa potrivita pentru orice buget. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita, produsul integrandu-se usor in spatii restranse, iar ocazional se odihnesc bine pe suprafata sa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt : Nefmob Amias

9

Aspect

9.0/10

Calitate

8.8/10

Intretinere

9.1/10

Confort

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de integrat si in spatii mai mici
  • Se extinde rapid
  • Spatiu depozitare

Lasă un comentariu