Canapea extensibila Elvila Irina, 201x86x90 cm, culoare Albastru | Review si Recomandari

0
(0)

Elvila Irina este o canapea extensibila fabricata in Romania care vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Poate fi o varianta de luat in considerare si pentru cei cu un buget mai mic, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Canapeaua extensibila Elvila Irina a fost special proiectata pentru a fi folosita in spatii restranse. Poate fi extinsa usor, suprafata de dormit masurand 117 cm latime si 190 cm lungime. In partea de jos, prezinta si lada de depozitare unde puteti aseza lenjerie, perne, plapuma si asa mai departe.In plus, vine la pachet cu doua perne decorative pe post de cotiere. Este disponibila in varianta albastra.

Canapea extensibila Elvila Irina review

Mecanismul de extensie este tip click clack, iar sezutul este realizat din arcuri si poliuretan de densitate mediu. Ofera proprietati ortopedice si pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu.

Cadrul este realizat din PAL, brad si metal, iar canapeaua pune la dispozitie trei locuri. Dimensiunile acesteia sunt de 201 cm lungime, 86-117 cm adancime si 90 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Elvila Irina este o canapea extensibila ieftina, dar practica, usor de integrat si in spatii mici. Se extinde usor, ofera o suprafata de dormit comoda putand reprezenta o alternativa inspirata pentru a va odihni ocazional pe ea.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Elvila Irina

8.9

Aspect

9.0/10

Calitate

8.5/10

Intretinere

9.0/10

Confort

9.0/10

Pro

  • Usor de extins
  • Se poate integra si in spatii mai mici
  • Pret rezonabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu