Canapea extensibila Kring Abby, rotunda, material textil, 200x120x85 cm | Review si Pareri utile

0
(0)

Esti in cautarea unei canapele extensibile ieftine pe care sa o puteti integra si intr-un living mai putin spatios? Kring Abby ar putea fi o varianta de luat in considerare, despre care vom discuta pe larg in materialul pe care l-am pregatit.

Canapeaua Kring Abby este un model ce imbina elementele clasice cu cele moderne, integrandu-se cu usurinta in orice fel de decor. Imabina partea estetica si cea functionala, astfel ca produsul in discutie poate fi extins pentru a va odihni pe el. Pune la dispozitie trei locuri si este realizata din arcuri si spuma poliuretanica. In acelasi timp, tapiteria este realizata din material textil. Prezinta doua perne decorative si doua pentru spatar care sporesc confortul.

Kring Abby review

Suprafata de dormit  masoara 200 cm lungime si 170 cm latime, iar dimensiunile canapelei sunt de 200 cm lungime si 120 cm latime.

Modelul in discutie este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Canapea extensibila Kring Abby Gri

Canapea extensibila Kring Abby, rotunda, material textil, 200x120x85 cm, Gri

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila Kring Abby Bej

Canapea extensibila Kring Abby, rotunda, material textil, 200x120x85 cm, Bej

Verifica disponibilitatea!

Prin urmare, Kring Abby este un model de canapea extensibila cocheta si spatioasa, pe care o puteti folosi ocazional chiar si pentru a va odihni pe ea. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, acest model s-a incadrat perfect, atat estetic, cat si din perspectiva bugetului. Dn punctul lor de vedere arata bine, ofera o suprafata de dormit generoasa, ocupa putin spatiu si se asambleaza foarte usor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Abby

9

Aspect

9.0/10

Calitate

9.0/10

Intretinere

9.3/10

Confort

8.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Spatioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu