Canapea extensibila Elvila Briana, 220x85x94 cm, culoare Gri | Review detaliat

0
(0)

Elvila Briana este o varianta de canapea foarte accesibila ca pret pe care o puteti integra cu usurinta si in spatii mai mici. Se poate extinde cu usurinta pentru a va odihni pe suprafata ei.

Canapeaua Elvila Briana este un produs fabricat in Romania realizat din PAL, lemn si metal. Sezutul este prevazuta cu arcuri si burete poliuretanic oferind un nivel de fermmitate mediu.

In partea de jos, dispune de o lada de depozitare foarte practica unde va puteti depozita pernele, lenjeria si asa mai departe. In varianta extinsa, suprafata de dormit masoara 1150 cm latime si 190 cm lungime.

Canapea extensibila Elvila Briana review

Canapeaua extensibila Elvila Briana prezinta trei locuri si este prevazuta cu doua manere. Masoara 220 cm lungime si 94 cm latime integrandu-se cu usurinta atat intr-un living, cat si intr-un dormitor pentru a fi folosita pe post de pat.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Elvila Briana poate fi o optiune de canapea simpla, potrivita pentru persoane cu buget redus ce se integreaza destul de usor in orice decor. Cumparatorii sustin ca este conforma cu pozele, se extinde usor si este destul de comoda fie pentru a va odihni ocazional pe ea, fie regulat. Pentru nevoile a fost o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Elvila Briana

9.1

Aspect

9.0/10

Calitate

9.0/10

Intretinere

9.2/10

Confort

9.1/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de extins
  • Lada de depozitare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu