Canapea extensibila Erin, LAB-173N106S-P3, Verde inchis Review si Pareri pertinente

Canapeaua extensibila Erin LAB-173N106S-P3 este un model ce imbina excelent partea estetica si cea practica, putand fi folosita si pe post de pat la nevoie. Se integreaza excelent ins patii moderne, iar datorita versatilitaiti sale poate fi o optiune buna pentru un living, dormitor, pub sau chiar birou.

Canapeaua Erin LAB-173N106S-P3 este prevazuta cu sezut si spatar din burete, capitonata cu material textil si dispune de picioare din lemn. Pune la dispozitie trei locuri in varianta canapea, iar extinsa masoara 110 cm latime si 185 cm lungime.

Sistemul de extindere clic-clac este usor de folosit, astfel ca acest model de canapea se poate transforma rapid in pat pe care va puteti odihni.

Verifica oferta actuala!

 

Prin urmare, canapeaua extensibila Erin LAB-173N106S-P3 este un model care arata bine, se integreaza usor in orice decor fiind o optiune buna si pentru spatii mai restranse. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este o canapea care arata foarte bine, usoara si care se extinde rapid. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere reusita pentru ceea ce aveau nevoie si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Erin LAB-173N106S-P3

9.4

Aspect

9.4/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Se incadreaza si in spatii mai mici
  • Extindere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu