Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO Review si Pareri utile

0
(0)

Canapeaua BELLAGIO este un model de canapea extensibila eleganta care se poate integra cu usurinta in orice living modern fiind o optiune rezonabila ca pret. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Canapeaua extensibila BELLAGIO este prevazuta cu un cadru fabrical din lemn masiv, PAL si rama metalica. Totodata, dispune de arcuri sinusoidale din otel rezistent si spuma stanard CertiPUR. Tetierele pot fi reglate pe inaltime si include doua perne decorative care ofera un plus de confort.

Poate fi extinsa usor si rapid pentru a fi folosita si pe post de pat. Astfel, dimensiunile suprafetei de dormit sunt de 130 cm latime si 190 cm lungime.

Canapeaua este expediata partial asamblata, trebuie doar sa montati bratele foarte usor, De asemenea, corpul canapelei se imparte in doua bucati. Pentru intretienrea acesteia trebuie doar sa stergeti praful usor, cu o carpa umezita.

In plus, este disponibila in mai multe variante de culori si anume:

Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO, Negru

Verifica disponibilitatea!

Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO, Maro

Verifica disponibilitatea!

Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO, Bej

Verifica disponibilitatea!

Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO, Gri

Verifica disponibilitatea!

Canapea Extensibila 3 locuri BELLAGIO, Turcoaz

Verifica disponibilitatea!

Asadar, canapeaua extensibila BELLAGIO este un model care arata foarte bine, se integreaza excelent in living-uri moderne si elegante, ce ofera confort si totusi vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si declara ca produsu in discutie arata bine, este usor de extins si de reglat, se relaxeaza foarte bine pe suprafata sa fiindca este foarte confortabil. Apreciaza si gama variata de culori in care disponibil, precum si usurinta in ceea ce priveste intretinerea sa. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Canapea extensibila BELLAGIO

9.5

Aspect

9.5/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.7/10

Confort

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Usor de extins
  • Reglare tetiere
  • Confortabila si usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu