Canapea extensibila Kring Siera, 208x89x106 cm, gri/albastru | Review si Recomandari

Kring Siera este un model de canapea extensibila minimalista care se potriveste intr-un decor clasic, putand fi folosita inclusiv pe post de pat. Ofera un sezut cu un nivel de fermitate ridicat oferind o sustinere ortopedica si anatomica intregului corp.

Canapeaua extensibila este prevazuta cu arcuri bonell si spuma polouretanica oferind o suprafata de dormit destul de generoasa ce masoara 157 cm latime si 208 cm lungime. In varianta restransa, dimensiunile canapelei sunt de 106 cm latime si 209 cm lungime. Pune la dispozitie trei locuri si este prevazuta doua brate, respectiv doua perne care imbunatatesc nivelul de confort.

Este disponibila in varianta gri-albastru, iar pe margini prezinta o portiune realizata din piele ecologica. Restul tapiteriei este fabricat din material textil.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, canapeaua extensibila Kring Siera este un model rezonabil la pret, dar care ofera confortul de care utilizatorul are nevoie. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, a fost o alegere inspirata, modelul in discutie fiind destul de confortabil, se extinde destul de usor, iar montajul a fost extrem de simplu. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Kring Siera

9.5

Aspect

9.4/10

Calitate

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Confort

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suprafata de dormit generoasa
  • Usor de extins
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu