Canapea extensibila Kring Maia, 3 locuri, 217 x 96 x 91 cm | Review si Recomandari

0
(0)

Kring Maia este o canapea extensibila ieftina si comoda  care poate fi folosita si pe post de pat. Ofera un nivel de confort destul de bun si se integreaza usor si in spatii mai mici.

Canapeaua Kring Maia imbina elemente armonios elemente clasice,  moderne si minimaliste, punand accent atat pe confort, cat si pe latura estetica. Este usor de potrivit cu alte piese de mobilier si poate fi folosita atat pe post de canapea, cat si de pat.

Pune la dispozitie trei locuri si este prevazuta cu tapiterie realizata din material textil. Prezinta doua brate, dar si doua pernute decorative.

Transformat in pat,  suprafata de dormit masoara 125 cm latime si 192 cm lungime, avand o inaltime de 39 de cm. In varianta canapea, are o lungime de 217 cm, o latime si 91 de cm si o inaltime de 96 cm.

Canapea extensibila Kring Maia pat

Totodata, este disponibila in urmatoarele variante de culori:

Canapea extensibila Kring Maia, 3 locuri, 217 x 96 x 91 cm, GriCanapea extensibila Kring Maia, 3 locuri, 217 x 96 x 91 cm, Gri

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila Kring Maia, 3 locuri, 195x80x40 cm, AlbastruCanapea extensibila Kring Maia, 3 locuri, 195x80x40 cm, Albastru

Verifica disponibilitatea!

Asadar, canapeaua Kring Maia este o varianta accesibila ca pret, pe care o puteti folosi cu incredere si pe post de pat, integrandu-se usor in orice fel de decor. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita. Se asambleaza foarte usor, este confortabila chiar si atunci cand se odihnesc pe ea. Materialul este de tip husa, drept pentru care se poate detasa si spala foarte usor. In ansamblu sunt multumiti de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Maia

9.3

Aspect

9.0/10

Calitate

9.0/10

Intretinere

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design minimalist, usor de asortat
  • Confortabila atat pe post de pat, cat si de canapea
  • Huse detasabile si lavabile
  • Usor de asamblat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu