Canapea extensibila cu tablie de pat Rafael 160, Iza, Relaxa : Review si Pareri utile

0
(0)

Canapeaua extensibila cu tablie de pat Rafael 160 este un model prevazut cu un design modern care se poate transforma foarte usor in pat, excelent atunci cand aveti musafiri. Este o varianta care se integreaza usor in orice decor, usor de potrivit si de asortat.

Canapeaua Rafael 160 este prevazuta cu un tip inovator de extensie prin deplasarea spre interior a celor doua parti componente ale sezutului si bascularea spatarului. Se trasnforma in pat de dimensiuni generoasa, suprafata de dormit masurand 160 cm latime si 205 cm lungime. Mai mult decata tat, in structura sa prezinta doua noptiere integrate si tablie de pat. Mai mult decat atat include si lada de depozitare, unde va puteti aseza lenjeria, pernele, patura si asa mai departe.

Cadrul materialului este realizat din PAL si lemn, sezutul este prevazut cu spuma poliuretanica, burete si plasa de arcuri, oferind un nivel de fermitate mare.

Restransa, canapeaua masoara 115 cm latime si 250 cm lungime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei canapele elegante, dar si confortabile, modelul Rafael 160 poate fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si considera ca au facut o alegere reusita. Sustin ca arata foarte bine, este foarte practica si bine gandita, se extinde usor. Totodata, se odihnesc excelent pe suprafata ei fiind surprinzator de confortabila. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Canapea extensibila Rafael 160

9.6

Aspect

9.6/10

Calitate

9.6/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Usor de extins
  • Lada de depozitare
  • Tablie pat si noptiere integrate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu