Canapea Extensibila 3 locuri AMSTERDAM, cu lada de depozitare, 230x110x95 cm, Bej/Negru Review si Pareri

0
(0)

Canapeaua extensibila AMSTERDAM este un model simplu si usor de integrat in orice decor pe care ocazional o puteti folosi si pe post de pat. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Canapeaua AMSTERDAM este prevazuta cu un cadru din lemn masiv, PAL si rama metalica, iar sezutul prezinta arcuri tip Bonell impreuna cu spuma ce ofera confortul de care aveti nevoie. In varianta restransa, pune la dispozitie trei locuri, dimensiunile acesteia fiind de 230 x 110 x 95 cm.

Se rabateaza foarte usor pentru a fi folosita pe post de pat, extinsa masurand 115 cm latime si 190 cm lungime. In partea de jos dispune si de lada de depozitare cu dimensiunile de 64 cm latime si 178 cm lungime, oferind suficient spatiu pentru a depozita perne, lenjerie, paturi si asa mai departe.

Produsul este usor de intretinut, fiind nevoie doar sa stergeti usor cu o carpa umezita. Vine la pachet partial asamblat. Bratele se detaseaza foarte usor, iar corpul canapelei se imparte in doua bucati.

Canapea Extensibila 3 locuri AMSTERDAM

Verifica oferta actuala!

Asadar, canapeaua extensibila AMSTERDAM este o varianta foarte practica, ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata, produsul fiind suficient de spatios, confortabil si usor de integrat in orice decor, chiar si in spatii mai mici. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Canapea Extensibila 3 locuri AMSTERDAM

9.2

Aspect

9.0/10

Calitate

9.1/10

Intretinere

9.3/10

Confort

9.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de extins
  • Lada de depozitare
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu