Canapea extensibila Loft, verde 232x84x88 cm Review si Pareri utile

Canapeaua extensibila Loft este un model care ofera un design atragator si pe care, la nevoie, o puteti folosi pe post de pat. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Canapeaua extensibila Loft este tapitata cu material textil tip catifea. Este fabricata pe schelet metalic combinat cu pal si lemn uscat. Prezinta sistem de extensie click-clack ce permite extinderea rapida a canapelei si transformarea in pat. Picioarele sunt suficient de inalte, dar si rezistente pentru a putea curata usor zona de sub canapea.

Canapea extensibila Loft, verde 232x84x88 cm review

In varianta canapea ofera trei locuri, iar extinsa, suprafata ei masoara 110 cm latime si 190 cm lungime. Totodata, vine la pachet cu doua perne decorative.

Intretinerea produsului este una destul de simpla, Trebuie doar sa stergeti praful cu un material textil moale. In momentul livrarii, canapeaua este livrata in folii de plastic. Desfaceti cuf oarte mare grija folia de protectie fara a folosi foarfeca sau alte obiecte taioase. De asemenea, nu asezati canapeaua in apropierea unor surse de caldura, fiindca pot afecta produsul. In plus, ar fi bine sa o aspirati periodic.

Modelul in discutie este disponibil in varianta verde, iar in partea de jos beneficiaza de lada de depozitare unde puteti aseza lenjeria, pernele, patura si asa mai departe.

Verifica oferta actuala!

Asadar, canapeaua extensibila Loft este un produs de calitate, care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca in realitate prezinta un design foarte placuta, este fabricat din materiale solide, iar extinsa, poate gazdui pana la doua persoane mai slabe. Sunt de parere ca au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Canapea extensibila Loft

9.4

Aspect

9.3/10

Calitate

9.3/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Lada de depozitare
  • Usor de extins
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu