Canapea Vince Chester 20 Extensibila cu Arcuri Ondulate si Spuma Poliuretanica HR | Review si Recomandari

Vince Chester 20 este o canapea extensibila eleganta pe care o puteti integra cu usurinta in orice decor putand constitui o alternativa interesanta de luat in considerare. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru mai multe informatii utile.

Canapeaua Vince Chester 20 este prevazuta cu structura realizata din lemn si MDF, iar umplutura este realizata din arcuri ondulate si spuma poliuretanica HR. Sezutul canapelei este elastic si nedeformabil gratie constructiei pe spuma HR si arcuri ondulate. Beneficiaza de mecanism de extindere DL, usor de accesat, devenind rapid pat pe care va puteti odihni foarte bine. Totodata, tapiteria canapelei este realizata din stofa de culoare gri.

In partea de jos, beneficiaza de lada de depozitare ce masoara 142 cm lungime, 67 cm adancime si 15 cm inaltime. Suprafata de dormit masoara 198 cm lungime si 160 cm latime, fiind excelenta pentru doua persoane.

Verifica oferta actuala!

Desi nu vine asamblata, montarea produsului este foarte facila, durand aproximativ 30 de minute, daca urmariti instructiunile din colet.

Dimensiunile canapelei sunt de 218 cm latime, 112 cm adancime si 71/93 cm inaltime totala si vine la pachet cu doua perne decorative ce masoara 75 x 50 cm.

Asadar, canapeaua extensibila Vince Chester 20 poate fi o alegere inspirata ce ofera un design elegant si un nivel de confort ridicat, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Acestia sustin ca modelul in discutie este unul deosebit, se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, fiind foarte usor si de asamblat. Au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Vince Chester 20

9.6

Aspect

9.6/10

Calitate

9.6/10

Intretinere

9.5/10

Confort

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Spatioasa
  • Lada de depozitare
  • Eleganta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu