Canapea Vince Chester 06 Extensibila cu Arcuri Ondulate si Spuma Poliuretanica HR | Review si Sfaturi utile

Vince Chester 06 este un model de canapea extensibila realizata in Polonia,  ce ofera o suprafata de dormit generoasa si un confort foarte bun. Se incadreaza excelent in living-uri moderne si elegante si este disponibila in nuanta galben.

Canapeaua Vince Chester 06 este o varianta foarte confortabila, usor de transformat la nevoie si in pat. Structura sa este realizata din lemn si PAL, sezutul este fabricat din spuma si arcuri ondulate, oferind o buna elasticitate. Totodata, modelul in discutie prezinta tapiterie realizata din stofa, dar si sistem de extensie DL, transformandu-se numaidecat in pat.

Suprafata de dormit masoara 160 cm latime si 198 cm lungime, fiind excelenta pentru doua persoane. Dimensiunile canapelei sunt de 28 cm latime, 112 cm adancime totala, 71 cm inaltime, 46 cm inaltime sezut, 60 cm adancime sezut, 200-250 cm latime. Mai mult decat atat, in partea de jos, prezinta spatiu pentru depozitarea lenjeriei, pernelor si asa mai departe. Beneficiaza si de doua perne decorative care au si rolul de a spori nivelul de confort.

Canapea Vince Chester 06 Extensibila review

Verifica oferta actuala!

Asadar, canapeaua Vince Chester 06 ar pute fi o alegere inspirata, suficient de spatioasa si foarte confortabila pe care va puteti relaxa excelent zi de zi. Cumparatorii sunt incantati de ea si confirma faptul ca este cofnortabila, se extinde usor si se transformat imediat in pat, apreciind deopotriva si design-ul acesteia. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Vince Chester 06

9.5

Aspect

9.5/10

Calitate

9.5/10

Intretinere

9.4/10

Confort

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de extins
  • Suprafata generoasa de dormit
  • Lada de depozitare
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu