Canapea Lenna Infinity 12 Extensibila cu Arcuri Elicoidale / Sinusoidale si Spuma Poliuretanica Review si Pareri

Lenna Infinity 12 este o canapea eleganta fabricata in Germania ce vine la pachet cu o garantie de 2 ani. Poate fi extinsa si folosita si pe post de pat, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Canapeaua Lenna Infinity 12 este prevazuta cu un sezut realizat din spuma poliuretanica, arcuri sinusoidale si arcuri elicoidale si pune la dispozitie locuri pentru trei persoane. Cadrul este realizat din lemn, pal, iar husa din stofa.

Aceasta ofera un design modern integrandu-se usor in orice living. Confortul este sustinut de arcurile elicoidale, sinusoidale si spuma poliuretanica.

Totodata, poate fi extinsa foarte usor si transformata numaidecat in pat pe care va puteti odihni ocazional foarte bine. In partea de jos, include si o lada de depozitare unde puteti aseza lenjerii, perne si asa mai departe. Canapeaua vine la pachet si cu perne de decor.

Suprafata de dormit masoara 160 cm latime si 197 cm lungime. Totodata, dimensiunile canapelei sunt de 250 cm latime, 115 cm adancime totala, 87 cm inaltime totala, 41 cm inaltime sezut si 78-35 adancime sezut. Greutatea canapelei este de 116 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, canapeaua Lenna Infinity 12 este un model care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este foarte confortabila, prezinta un design modern si este realizata din  materiale de calitate. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Lenna Infinity 12

9.6

Aspect

9.5/10

Calitate

9.5/10

Intretinere

9.6/10

Confort

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Eleganta
  • Lada de depozitare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu