Canapea extensibila cu lada de depozitare, tapitata cu stofa, 3 locuri, Ford II Gri Inchis, l222xA90xH86 cm : Review si Pareri

Canapeaua extensibila Ford II Gri Inchis este un model minimalist care se integreaza excelent si in  spatii mai restranse. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuare.

Canapeaua Ford II Gri Inchis este un produs fabricat in Germania prevazut cu un design scandinav punand la dispozitie locuri pentru trei persoane. Este tapitata cu stofa, iar picioarele sunt realizate din lemn. Sezutul este unul foarte elastic si nedeformabil datorita constructiei pe arcuri sinusoidale. In partea de jos, include si lada de depozitare unde puteti aseza lenjerie, perne si asa mai departe.

Se extinde foarte usor, iar odata tranformata in pat ofera o suprafata de dormit de 113 cm latime si 191 cm lungime.

Este foarte usor de asamblat, fiind alaturi de produs veti primi si schita de montaj.

Dimensiunile acesteia sunt de 222 cm latime, 90 cm adancime totala, 86 cm ianltime, 46 cm inaltime sezut, 60 cm adancime sezut si 15 cm inaltime picioare. Greutatea este de 69 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Ford II Gri Inchis este un model de canapea extensibila simpla si confortabila, usor de integrat si in spatii mai retranse. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Este destul de spatioasa, usor de extins si arata bine, integrandu-se cu usurinta in orice decor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Canapea extensibila Ford II Gri Inchis

9.3

Aspect

9.2/10

Calitate

9.2/10

Intretinere

9.4/10

Confort

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de extins
  • Confortabila
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu