Cele mai bune canapele extensibile Somproduct

Somproduct este un magazin online de mobila in cadrul caruia putem gasi o varietate de modele de canapele extensibile la preturi corecte. Am putea spune ca in oferta sa regasim modele pentru orice buzunar, atat la preturi accesibile, cat si la preturi mai mari. Produsele sale sunt realizate din materiale de calitate, durabile, timp in care ofera un aspect elegant si sunt usor de integrat in decor locuintei.

Pentru a alege cele mai bune canapele extensibile Somproduct trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte. De pilda, mai intai, masurati locul unde urmeaza sa fie amplasata canapeaua, pentru a va asigura ca se integreaza bine in spatiul de care dispuneti. Pentru aceasta folositi ruleta pentru a avea parte de o precizie cat mai buna. Mai mult decat atat, daca este cazul, luati in considerare si deschiderea usilor camerei sau a dulapurilor pentru a va asigura ca aveti suficient spatiu pentru deplasare.

Si pentru ca ofera Somproduct eset destul de variata, puteti gasi modele mai mici, de doualocuri cu un design in linii drepte, cu sau fara cotiere, cat si variante spatioase, pentru camere mai mari ce pun la dispozitie trei, patru sau chiar cinci locuir. Acestea pot ajunge si la dimensiuni de pana la 2-3 metri.

Mai mult decat atat, canapeaua poate fi format dintr-un singur corp sau poate fi modulara, ceea ce inseamna ca structura sa permite o flexibilitate foarte buna, ceea ce ajuta atat in timpul transportului, cat si in manipularea sa.

In ceea ce priveste structura de rezistenta, cele mai multe modele folosesc PAL, MDF si lemn masiv ca materiale. In mod firesc, canapelele cu structura din PAL sunt cele mai accesibile din punct de vedere al pretului. Sunt o buna solutie pentru persoanele care au un buget mai restrans sau din varii motive sunt in cautarea unei canapele mai ieftine.

O alta varianta sunt canapelele extensibile cu structura din MDF, care sunt si mai dense si groase. Au o durata de viata mai mare si sunt mai scumpe decat categoria precedenta.

Nu in ultimul rand, canapelele cu structura din lemn masiv care sunt si cele mai costisitoare, insa discutam despre o rezistenta superioara. Dar si in aceasta situatie discutam de calitate diferite a materialelor, intrucat, spre exemplu, pinul este mai moale si mai putin rezistent decat frasinul, artarul sau plopul.

Referitor la tapiterie, aici depinde foarte mult de preferintele personale, insa nu exclude analizarea ei si din perspectiva functionala. Este important daca aveti copii sau animale de companie atunci cand alegeti tapiteria. Trebuie sa stiti ca materialele tesute sunt mai rezistente decat cele imprimate. Iar cu cat densitatea este mai mare si firul mai gros, cu atat tapiteria este una mai calitativa.

Canapelele din catifea sunt foarte pretentioase. Aspectul de material pufos poate fi afectat chiar si prin exercitarea presiunii de catre greutatea corpului. Toodata, pielea este o alternativa indragita de multe persoane, o idee excelenta pentru stilul clasic sau retro.

Bumbacul este moale si placut la atingere, deopotriva rezistent, insa trebuie ferit de lumina directa a soarelui. Tapiteria din fibra de in este potrivita pentru trafic mai mare facand fata foarte bine impotriva murdariei si scamosarii. Insa, se sifoneaza destulde repede.

Materialele sintetice se uzeaza si sifoneaza mai greu. Acrilul si poliesterul sunt recomandate pentru canapelele care sunt amplasate in locuri unde exista expunere directa a soarelui.

In orice caz, pentru a proteja canapeaua, puteti apela oricand la o husa care va va fi de mare folos. Este chiar indispensabila daca aveti copii mici sau animale de companie.

Cele mai bune canapele extensibile Somproduct

Canapea tapitata cu stofa si piele ecologica, 3 locuri, cu functie sleep pentru 1 persoana Diamond Gri inchis / Negru

Este un model deosebit de elegant si rafinat, ce urmeaza linii minimaliste fiind usor de asortat. Prezinta spatar reversibil ce ofera un plus de confort. Tapiteria este realizata din stofa si piele ecologica. Beneficiaza de un cadru solid ce poate suporta o greutate de pana la 390 de kg. De asemenea, beneficiaza de functia sleep, adica puteti rabata spatarul, astfel incat o persoana sa se poata odihni pe suprafat asa.

Afla Detalii si Pret

Canapea Lenna Infinity 12 Extensibila cu Arcuri Elicoidale / Sinusoidale si Spuma Poliuretanica, 3 Locuri, Suprafata de Dormit 197×160 cm

Este un model care impresioneaza prin design-ul modern. Se extinde usor, iar in partea de jos, include lada de depozitare. Sezutul canapelei este realizat din arcuri elicoidale, sinuisoidale si spuma poliuretanica. Tapiteria este realizata din stofa. Ofera un spatiu de dormit foarte generos ce masoara 160 cm latime si 197 cm lungime. In varianta restransa, pune la dispozitie locuri pentru trei persoane.

Afla Detalii si Pret

Canapea extensibila cu lada de depozitare, tapitata cu stofa, 3 locuri, Tris Grafit

Este un model fabricat in Germania care impresioneaza prin design-ul modern si elegant. Sezutul si spatarul canapelei sunt foarte elastice si nu se deformeaza datorita constructiei pe arcuri Bonell si arcuri sinusoidale. Suprafata de dormit este una generoasa si masoara 197 cm lungime si 160 cm latime. Tapiteria este realizata din stofa, iar in partea de jos, produsul beneficiaza de lada de depozitare.

Afla Detalii si Pret

Lasă un comentariu