Canapea extensibila CD Sofa Giulia 264x105x75 cm | Review si Sfaturi utile

Cauti o canapea extensibila eleganta la un pret rezonabil? CD Sofa Giulia este un model care ar putea fi pe placul tau si care s-ar putea integra excelent intr-un living modern. Dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile pentru o parere cat mai obiectiva despre produsul analizat.

Canapeaua extensibila CD Sofa Giulia este un produs realizat in Romania construit din MDF si din lemn de fag si brad. Dispune de mecanism de extensie pe baza de balamale cu resort tip lift, sezutul si spatarul fiind relizate din arcuri sinusoidale si poliuretan cu densitatea de 28 kg/mc. Pune la dispozitie un nivel de fermitate mic spre mediu.

Se poate extinde foarte usor pentru a fi folosit pe post de pat, suprafata de dormit masurand 160 cm latime si 200 cm lungime. Prezinta tapiterie realizata din stofa si pune la dispozitie doua locuri. Sub forma de canapea, sezutul are o lungime de 200 de cm si o latime de 90 de cm..

Canapea extensibila CD Sofa Giulia

Un alt avantaj consta in faptul ca dispune si de spatiu de depozitare, astfel ca puteti depozita in interiorul sau paturi, perne, lenjerie si asa mai departe. Totodata, este prevazuta cu doua manere, dar si doua perne mici pentru decor.

In plus, este disponibila in mai multe variante de culori, dupa cum puteti vedea mai jos:

Canapea extensibila CD Sofa Giulia Gri

Canapea extensibila CD Sofa Giulia 264x105x75 cm

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila CD Sofa Giulia Maro Coffee

Canapea extensibila CD Sofa Giulia Maro Coffee

Verifica disponibilitatea!

Canapea extensibila CD Sofa Giulia Turcoaz

Canapea extensibila CD Sofa Giulia 264x105x75 cm, culoare Turcoaz

Verifica disponibilitatea!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei canapele moderne si confortabile pentru un living elegant, ati putea lua in considerare canapeaua CD Sofa Giulia care vine la pachet si cu un pret foarte atractiv. Cumparatorii sunt multumiti de alergerea facuta si sustin ca a fost o achizitie inspirata. Apreciaza aspectul modern al acesteia, dar si faptul ca este foarte confortabila, fapt confirmat si de cei care se odihnesc pe ea.  De asemenea, asamblarea a fost foarte usoara, iar canapeaua este spatioasa si comoda. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: CD Sofa Giulia

9.4

Aspect

9.4/10

Calitate

9.3/10

Intretinere

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design modern
  • Foarte confortabila
  • Fermitate medie
  • Lada de depozitare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu